Gnocchi med skvalderkål, chili, nødder og parmesan
22. september 2022
af
Mikkel Karstad.
Foto: Anders Schønnemann
Gnocchi har i sig selv ikke så meget smag, men når de bliver tilberedt med chili, nødder og parmesan, har du et velsmagende måltid på kort tid.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl skvalderkål i koldt vand, og lad den dryppe godt af i en sigte.
Varm en pande op med halvdelen af olien, og steg gnocchierne ved middel varme, til de får farve og er sprøde.
Skyl og hak chili fint, og steg dem med på panden i 1 minut. Krydr med salt og peber.
Hak skvalderkål og hasselnødder groft, og tilsæt gnocchi sammen med halvdelen af parmesanen og den sidste olie.
Tag panden af varmen, og vend det hele godt rundt.
Anret gnocchier i skåle, og drys friskrevet parmesan på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk