Gnocchi med græskarsauce
31. januar 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Gnocchi er en form for italiensk pasta lavet på kogte kartofler. De smager vidunderligt, når de ristes i smør og serveres med en cremet græskarsauce.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Halvér græskarret, og fjern kernerne. Skær skrællen af, og skær græskarkødet i tern.
Pil hvidløg. Læg græskartern, hele hvidløgsfed og salvieblade i et ovnfast fad. Vend det hele med olie, og drys med salt og peber.
Sæt fadet i ovnen i 25 minutter, til ternene er møre og let sprøde i kanterne.
Blend det hele i en blender sammen med fløde og citronsaft. Smag til med salt og peber.
Kog gnocchien et par minutter i letsaltet vand, og hæld vandet fra i en sigte.
Steg den kogte gnocchi på en pande i smør, til kanterne bliver gyldne og sprøde. Tilsæt græskarsauce, og vend rundt. Top med friskrevet parmesan og salvie, og servér.
Tip!
Gnocchi kan købes i velassorterede supermarkeder, enten sammen med frisk eller tørret pasta.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk