Gnocchi med græskarsauce

31. januar 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Gnocchi er en form for italiensk pasta lavet på kogte kartofler. De smager vidunderligt, når de ristes i smør og serveres med en cremet græskarsauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Halvér græskarret, og fjern kernerne. Skær skrællen af, og skær græskarkødet i tern.
Pil hvidløg. Læg græskartern, hele hvidløgsfed og salvieblade i et ovnfast fad. Vend det hele med olie, og drys med salt og peber.
Sæt fadet i ovnen i 25 minutter, til ternene er møre og let sprøde i kanterne.
Blend det hele i en blender sammen med fløde og citronsaft. Smag til med salt og peber.
Kog gnocchien et par minutter i letsaltet vand, og hæld vandet fra i en sigte.
Steg den kogte gnocchi på en pande i smør, til kanterne bliver gyldne og sprøde. Tilsæt græskarsauce, og vend rundt. Top med friskrevet parmesan og salvie, og servér.

Tip!

Gnocchi kan købes i velassorterede supermarkeder, enten sammen med frisk eller tørret pasta.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar