Gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme

Gnocchi minder om pasta i både konsistens og smag, men er fremstillet af kogte kartofler. Servér dem med tomater, chorizo og ricotta.

Gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme
0-30 min.

(1)

3. august 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
gnocchi
600 g
små friske chorizoer
500 g
blomkål
½
olivenolie til stegning
1 spsk.
daddeltomater
200 g

Ricottacreme

usprøjtet citroner
½
ricotta
250 g
paprika
2 spsk.
salt
peber

Til servering

frisk timian
1 bundter
parmesan
40 g

Sådan gør du

Kog gnocchi efter anvisningen på emballagen. Lad dem dryppe af i en sigte, og fordel på et stort fad.
Steg chorizopølserne på en pande, til de er sprøde på alle sider. Tag dem fra panden, og skær dem i mindre stykker.
Skær stokken af blomkålen, og del resten af blomkålen i små buketter. Steg dem kort på panden i olie.
Skyl tomaterne, skær dem i halve, og lad dem stege med. Vend det sammen med gnocchi og chorizo.

Ricottacreme

Riv skallen af citronen fint. Rør ricotta sammen med paprika, citronskal, salt og peber.

Servering

Drys retten med plukket timian og friskhøvlet parmesan. Servér med ricottacreme.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'