Gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme
Gnocchi minder om pasta i både konsistens og smag, men er fremstillet af kogte kartofler. Servér dem med tomater, chorizo og ricotta.

0-30 min.
(1)
3. august 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- gnocchi
- 600 g
- små friske chorizoer
- 500 g
- blomkål
- ½
- olivenolie til stegning
- 1 spsk.
- daddeltomater
- 200 g
Ricottacreme
- usprøjtet citroner
- ½
- ricotta
- 250 g
- paprika
- 2 spsk.
- salt
- peber
Til servering
- frisk timian
- 1 bundter
- parmesan
- 40 g
Sådan gør du
Kog gnocchi efter anvisningen på emballagen. Lad dem dryppe af i en sigte, og fordel på et stort fad.
Steg chorizopølserne på en pande, til de er sprøde på alle sider. Tag dem fra panden, og skær dem i mindre stykker.
Skær stokken af blomkålen, og del resten af blomkålen i små buketter. Steg dem kort på panden i olie.
Skyl tomaterne, skær dem i halve, og lad dem stege med. Vend det sammen med gnocchi og chorizo.
Ricottacreme
Riv skallen af citronen fint. Rør ricotta sammen med paprika, citronskal, salt og peber.
Servering
Drys retten med plukket timian og friskhøvlet parmesan. Servér med ricottacreme.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner