Gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme

3. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Gnocchi minder om pasta i både konsistens og smag, men er fremstillet af kogte kartofler. Servér dem med tomater, chorizo og ricotta.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog gnocchi efter anvisningen på emballagen. Lad dem dryppe af i en sigte, og fordel på et stort fad.
Steg chorizopølserne på en pande, til de er sprøde på alle sider. Tag dem fra panden, og skær dem i mindre stykker.
Skær stokken af blomkålen, og del resten af blomkålen i små buketter. Steg dem kort på panden i olie.
Skyl tomaterne, skær dem i halve, og lad dem stege med. Vend det sammen med gnocchi og chorizo.
Riv skallen af citronen fint. Rør ricotta sammen med paprika, citronskal, salt og peber.
Drys retten med plukket timian og friskhøvlet parmesan. Servér med ricottacreme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar