Glutenfrie vafler med spinat
9. september 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Fabricius Tegner
Morgenmadsvaflerne her bages med boghvedemel, hvilket giver dem en let nøddeagtig smag. Spis dem f.eks. med røget laks og avocado, en skive ost eller et stykke kødpålæg. Hvis du blender dejen, bliver vaflerne ensartet grønne, men dejen kan også bare røres sammen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tø spinaten op, hvis du bruger den fra frost. Kram overskydende væske fra.
Pisk æg let, og bland dem med mælk, olie og spinat i en skål.
Bland de to slags mel, salt og bagepulver i en anden skål.
Rør de to skåles indhold sammen, og bag vafler af dejen.
Tip!
Dejen kan også bruges til pandekager, brug da lidt mere mælk.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk