Gløggekstrakt med snaps og portvin

Lækker og smagfuld gløgg med både hvidtøl, snaps, portvin og masser af krydderier. Det tager lidt tid at lave ekstrakten, men den kan holde sig i flere år, så det er hele ventetiden værd!

Gløggekstrakt med snaps og portvin
0-30 min.

(0)

December 4, 2017 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:Trækketid: 2 uger.

Ingredienser

dl

Udstyr

  • et stort patentglas med låg
  • patentlågsflasker

Sådan gør du

Tip!

Bland 2-3 dl gløggekstrakt med 1 flaske rødvin. Tilsæt rosiner, grofthakkede mandler og evt. sukker. Så har du den lækreste gløgg.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'