Glaseret skinke med coleslaw og stegte kartofler

10. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Du skal bruge sennep og brun farin til at glasere skinkens overflade. Hvis du får skinke tilovers, kan du spise det dagen efter på knækbrød eller ristet rugbrød med lidt stærk sennep til.

Bemærk
Kogetid, skinke: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg skinken i en gryde, og dæk den med koldt vand. Tilsæt laurbærblade og peberkorn, og bring det langsomt i kog.
Fjern skum fra overfladen, og lad skinken simre svagt under låg i ca. 1 time. Sluk for varmen, og lad skinken stå i kogelagen, til den skal glaseres.
Rør farin sammen med sennep. Fjern net og svær fra skinken, og rids fedtet i et ternet mønster. Smør glaseringen på.
Sæt skinken i ovnen ved 200° i ca. 12 minutter, til glaseringen er gylden.
Skyl kartoflerne; skær de største i halve, og læg dem i et ovnfast fad. Hæld olie over, og krydr med oregano, salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter.
Snit spidskål og blomkål fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i meget tynde strimler. Skær drueagurker i små tern. Bland det hele sammen.
Skyl og hak purløg og persille. Rør ingredienserne sammen, og vend dressingen i coleslawen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar