Glaseret laks med ris, grønkål og avocado

7. februar 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Har du god tid, kan du lade laksefileterne trække i marinaden i 30 minutter, inden de steges på panden.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris efter anvisning på pakken.
Rør soja, honning, sesamolie og limesaft sammen, og pensl laksefileterne med marinaden. Steg dem i olie på en pande i 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte, men ikke tørre.
Skyl grønkål, fjern de grove stilke, og skær bladene i grove stykker. Lynsteg dem i sesamolie på en pande, til de er let sprøde og har taget lidt farve. Krydr med salt.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tern. Anret de kogte ris i skåle, og top med lynstegt grønkål, laks og avocadotern. Drys med sesamfrø, og servér straks med limebåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar