Ginmarinerede jordbær
8. september 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Gin er godt, og jordbær er gode. Kombinationen af de to ting smager også skønt. Servér dem i en salat eller som dessert med en klat is.
Bemærk
Trækketid: 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens og skyl jordbærrene. Skær dem i kvarte.
Kom jordbær i en frysepose sammen med sukker og gin. Lad dem marinere på køl i 2 timer.
Hak citronmelissen, og vend den med jordbærrene.
Riv limeskallen fint, og pres saften over jordbærrene.
Anret dem i en skål eller glas, og servér evt. med sorbet eller is til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk