Ginmarinerede jordbær

8. september 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Gin er godt, og jordbær er gode. Kombinationen af de to ting smager også skønt. Servér dem i en salat eller som dessert med en klat is.

Bemærk
Trækketid: 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens og skyl jordbærrene. Skær dem i kvarte.
Kom jordbær i en frysepose sammen med sukker og gin. Lad dem marinere på køl i 2 timer.
Hak citronmelissen, og vend den med jordbærrene.
Riv limeskallen fint, og pres saften over jordbærrene.
Anret dem i en skål eller glas, og servér evt. med sorbet eller is til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar