Gin og tonic med røget makrel-snack
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Servér en lidt utraditionel snack til din drink – ristet rugbrød med røget makrel. Du kan bruge den gin og den tonic, du bedst kan lide, men vær opmærksom på, at kvalitet gerne koster lidt mere.
Ingredienser
Sådan gør du
Fyld isterninger i høje glas. Hæld først gin, så tonic og til sidst Angustura i glassene.
Pynt med frisk timian og agurk skåret i skiver.
Skær rugbrødet i trekanter, og rist dem på en brødrister.
Pil kødet af makrellen, og rør det sammen med cremefraiche, mayonnaise, finthakket timian, salt og peber.
Fordel makrelsalaten på det ristede brød, og pynt med agurk skåret i halve skiver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk