Gin og tonic med hjemmelavet enebærsnaps

Hører du til kategorien, der synes, snaps kan være lidt svær at få ned, men til gengæld elsker gin? Så vil du forhåbentlig være vild med denne snaps med enebær og appelsin. Enebærrene, som man bruger til at smagsætte netop gin, giver nemlig snapsen en mild, gin-agtig smag. Har du snaps med enebær tilbage, mangler du kun tonic, agurk og en smule peber, så kan du trylle resterne om til en forfriskende gin og tonic.

Gin og tonic med hjemmelavet enebærsnaps
0-30 min.

(0)

November 25, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Columbus Leth
Bemærk:Trækketid, snaps: 2 uger.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Enebær giver snapsen godt med smag, men husk at knuse de små bær, så smagen virkelig kommer til sin ret. Har du ikke en morter, kan du hakke dem groft med en kniv.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'