General Tso's kylling

19. november 2021 af .

Foto: Columbus Leth

En sprød og sticky kylling, der er fast inventar på kinesiske restauranters menukort.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter emballagens anvisninger.
Skær kødet i tern a 2 cm. Bland majsstivelse, salt og peber i en skål, og vend kyllingeternene rundt i blandingen.
Varm olien op til 180° (brug stegetermometer) i en gryde, og fritér kyllingeternene i olien i ca. 3 minutter, til de er gyldne og sprøde. Tag kyllingeternene op, og læg dem på fedtsugende papir.
Skræl ingefæren, pil hvidløgene, og riv begge dele fint. Svits ingefær, hvidløg og chili i olie på en pande i 2 minutter. Tilsæt eddike, soya, hoisinsauce, farin og vand, kog op, og lad det samle sig.
Rør majsstivelse ud i en smule vand i en kop, og hæld den i saucen. Lad saucen tykne lidt, og vend derefter kyllingen i. Lad retten samle sig i et par minutter.
Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde ringe. Drys forårsløg og sesamfrø over retten, og servér med ris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar