Gazpacho med sprødstegt kylling

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Gazpacho er en kold tomatsuppe, der smager himmelsk med en frisk topping af agurk, peberfrugt og rugbrødscroutoner.

Bemærk
Afkøling: 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og rens tomater og peberfrugt. Skær dem i mindre stykker. Blend tomater, peberfrugt, basilikum, hvidløg, olie, eddike og honning til en cremet suppe. Smag til med salt, peber og tabasco.
Sæt suppen i køleskabet i mindst 2 timer.
Skyl peberfrugt og agurk. Skræl evt. agurken. Skær begge dele i bittesmå tern.
Tænd ovnen på 225°. Skær brødet i små tern, og rist dem i ovnen i 5-10 minutter, til de er sprøde.
Skær kyllingekødet i meget tynde strimler. Svits dem i olie på en pande på begge sider, og tilsæt vandet. Steg ved høj varme, til vandet er fordampet, og kødet bliver gyldent.
Anret den kolde suppe med grøntsagsfyld og croutoner, og servér kyllingekødet ved siden af.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar