Gazpacho med chili og grøntsagssalsa

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Gazpacho skal serveres kold og er en velsmagende og nem tomatsuppe at lave. Prøv denne variation med chili og grøntsagssalsa.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl tomater og peberfrugt, og skær dem i små tern.
Pil og hak hvidløg. Pres saften af citronerne. Bland tomat og peberfrugt sammen med hvidløg og citronsaft i en skål.
Skær skorpen af brødet, læg brødet i en skål, og hæld olivenolie over, så brødet bliver udblødt.
Blend tomat-peberfrugt-blandingen sammen med brødet til en lind suppe i en blender/foodprocessor. Smag til med chili, tabasco, sukker, salt, peber og eddike. Sæt suppen i køleskabet, til den er helt kold.
Skyl peberfrugt, agurk og tomater, og skær dem i små tern. Bland dem i en skål.
Anret den kolde suppe i dybe tallerkener, og top med grøntsagstern og evt. knuste isterninger. Servér med brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar