Garam Masala-kylling med bagt butternutsquash

21. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Kylling og butternutsquash er en skøn hverdagsret, der både er velsmagende og nem at tilberede. Servér sammen med en frisk grøn salat med ristet rugbrød.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Del kyllingen i 8 stykker, og fordel dem på en rist, der passer over et ovnfad.
Rør olie med garam masala, salt og peber, og sæt blandingen til side.
Flæk butternutsquashen, og fjern kernerne. Skær skrællen af, og skær butternutsquashen i grove stykker.
Vend dem med olie, honning, sesamfrø, salt og peber, og fordel dem i ovnfadet, som skal stå under kyllingen.
Hæld garam masala-marinaden over kyllingen, så den også drypper lidt ned på butternutsquash-stykkerne, og bag kylling og butternutsquash i ovnen i ca. 30 minutter.
Skyl og pluk salaten. Skræl agurken, og skær den i stave. Bland agurk og salat, og dryp med halvdelen af olien. Skær rugbrødet i små tern, og rist dem sprøde i resten af olien på en pande.
Drys rugbrødet over salaten, og servér sammen med kylling og bagt græskar.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar