Garam Masala-kylling med bagt butternutsquash
21. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Kylling og butternutsquash er en skøn hverdagsret, der både er velsmagende og nem at tilberede. Servér sammen med en frisk grøn salat med ristet rugbrød.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Del kyllingen i 8 stykker, og fordel dem på en rist, der passer over et ovnfad.
Rør olie med garam masala, salt og peber, og sæt blandingen til side.
Flæk butternutsquashen, og fjern kernerne. Skær skrællen af, og skær butternutsquashen i grove stykker.
Vend dem med olie, honning, sesamfrø, salt og peber, og fordel dem i ovnfadet, som skal stå under kyllingen.
Hæld garam masala-marinaden over kyllingen, så den også drypper lidt ned på butternutsquash-stykkerne, og bag kylling og butternutsquash i ovnen i ca. 30 minutter.
Skyl og pluk salaten. Skræl agurken, og skær den i stave. Bland agurk og salat, og dryp med halvdelen af olien. Skær rugbrødet i små tern, og rist dem sprøde i resten af olien på en pande.
Drys rugbrødet over salaten, og servér sammen med kylling og bagt græskar.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk