Gammeldags sigtebrød med kærnemælk

Sigtebrødet er bagt med en fordej, som røres sammen dagen i forvejen. Den ekstra proces giver et sødligt og velsmagende brød med en tæt krumme, som bringer nostalgiske minder frem om barndommens sigtebrød.

Gammeldags sigtebrød med kærnemælk
0-30 min.

(5)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Line Falck
Bemærk:Hævetid, fordej: Mindst 8 timer eller natten over. Hævetid, dej: I alt 2 timer.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • en brødform, ca. 1½ l

Sådan gør du

Tip!

Sigtebrødet smager allerbedst, når det er helt friskbagt, men hvis du får nogle skiver i overskud, smager de stadig skønt dagen efter, evt. efter en tur på brødristeren.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'