Gammeldags kardemommekage
Til denne kage skal du bruge hele kardemommekerner, som du selv støder groft i en morter. Det er selvfølgelig en smule mere besværligt, men giver en langt mere intens kardemommesmag, som slet ikke kan sammenlignes med stødt kardemomme i pulverform.
![Gammeldags kardemommekage](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/gammeldags-kardemommekage_17416.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.474375&fp-y=0.4353448275862069&fp-z=1.1004126547455295)
0-30 min.
(0)
October 30, 2023 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Peter Kam
Ingredienser
personer
Udstyr
- En springform, 24 cm i diameter
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner