Gammeldags fastelavnsboller med chokolade og marcipanremonce
En klassisk fastelavnsbolle bagt af smørmættet gærdej og fyldt med den lækreste marcipanremonce.
![Gammeldags fastelavnsboller med chokolade og marcipanremonce](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/gammeldags-fastelavnsboller-med-chokolade-og-marcipanremonce_3616.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.2723039215686274&fp-z=1)
31-60 min.
(5)
January 28, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid: I alt 9 timer.
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Fastelavnsboller med remonce og vaniljecreme
Powered by Froala Editor