Galetter med parmaskinke og gedeost

Hofretten fra det nordlige Frankrig er her serveret med et smagsspækket fyld af bl.a. champignon, skinke, bagte tomater og to slags oste.

Galetter med parmaskinke og gedeost
0-30 min.

(0)

April 21, 2022 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Folder pandekagen sig ud i ovnen, så læg en kniv eller noget andet varmefast, som holder kanten nede, oven på i et par minutter.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Prøv at tilsætte 1 tsk. rørsukker eller ½ tsk. vaniljesukker til dejen, og servér pandekagerne med sødt fyld, f.eks. friske bær og hakket chokolade eller nutella og bananskiver.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'