Fyldte tomater med gedeost

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

De fyldte tomater med ost kan serveres som en fin lille forret eller som tilbehør til kød eller fisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør den bløde gedeost sammen med olivenolie og citronsaft, og smag til med salt.
Skær toppen af tomaterne (behold stilken på hvis muligt),og gem toppene til låg. Skrab indmaden ud af tomaterne med en ske.
Fyld gedeosten i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt osten ned i de udhulede tomater.
Sæt tomatlåget forsigtigt på, og anret tomaterne på en tallerken eller et fad.
Pluk krydderurterne, og drys dem over tomaterne sammen med friskkværnet peber og olivenolie. Servér tomaterne straks.

Tip!

Hvis du i stedet vælger at bruge små cherrytomater, kan de serveres som en lille og elegant velkomstsnack.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar