Fyldte squash med cremefraiche og mynte
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De her squash er et hit hos børn og barnlige sjæle. Du kan udhule og farsere tomater og peberfrugter efter samme princip.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl og flæk squashene, og fjern kernerne. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.
Rør kødet med æg, mel, finthakket løg og hvidløg. Krydr farsen med spidskommen, paprika, lidt chiliflager, salt og peber.
Fordel farsen i squashene, og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.
Top de færdigbagte squash med cremefraiche, og drys med mynteblade og maste tomater.
Servér de fyldte squash med nykogte ris og salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk