Fyldte søde kartofler med sprøde kikærter

Fyldte søde kartofler er nemt at lave og festligt at servere. Både kikærter, kartofler og ost giver god mæthed.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skrub de søde kartofler, og prik huller i dem med en gaffel.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 1 time, indtil de er helt møre.
Skyl kikærterne, og tør dem i et rent viskestykke. Vend dem med olie og alle krydderierne, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag kikærterne i ovnen i ca. 20 minutter, til de er sprøde.
Riv cheddarosten, og fordel den over kikærterne. Bag dem i yderligere 5 minutter, så osten smelter og bliver gylden.
Skyl og tør rucola. Skær et snit i de bagte kartofler, og skub dem åbne, så der er plads til fyldet.
Fordel 1-2 spsk. salsa i hver, top med rucola, 1 spsk. cremefraiche og de sprøde kikærter. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar