Annonce

Fyldte snepyramider med Cointreau og californiske rosiner

Fyldte snepyramider med Cointreau og californiske rosiner
31-60 min.

(0)

December 6, 2021 af AnnonceFoto:

Med julen følger søde sager – det er klart. Kager, konfekt og chokolader hører sig til, og vi nyder dem gerne til eftermiddagskaffen, til juleklippehyggen eller om aftenen til en god film.

Skal du prøve en ny variant i år, så er disse fyldte chokolader med Cointreau og californiske rosiner altså lige sagen. Er du på jagt efter en mere børnevenlig variant, kan du skifte Cointreau ud med appelsinjuice. Så kan alle være med om slikskålen.

EN SØD MIDTE

Californiske rosiner egner sig helt perfekt til søde sager. Det skyldes, at de bliver tørret naturligt i solen i den varme og solrige San Joaquin-dal i Californien, hvilket gør dem naturligt sødere. Og trænger du til et godt argument for at lave ekstra mange fyldte chokolader i år, så kommer det her: Californiske rosiner indeholder masser af vitaminer og mineraler, blandt andet kalium, calcium, jern, magnesium, fosfor, zink, A-, B-, C- og E-vitamin. Velbekomme!

Naturligt søde californiske rosiner

Vi har nydt smagen af californiske rosiner her i Danmark i mere end 100 år, så var der rosiner i din families juleklassikere, var de sikkert også fra Californien! Druerne til rosinerne høstes hvert år i august måned og tørringen foregår herefter helt naturligt og uden tilsætningsstoffer under den varme californiske sol. Fordi de ikke bliver tørret kunstigt, er de naturligt sødere og skal ikke tilsættes sukker. Læs mere om California Raisins på Facebook, på Instagram eller her.

Se også: Opskrift på fyldte chokolader med karamel

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • Chokoladeform med plads til flere chokolader
  • Termometer

Sådan gør du

Tip!

Du kan også lave chokoladerne i andre former end pyramider.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'