Annonce

Fyldte snepyramider med Cointreau og californiske rosiner

6. december 2021 Annonce for California Raisins

Ingredienser

Udstyr

Chokoladeform med plads til flere chokolader
Termometer

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200. Læg rosiner i blød i Contreau eller appelsinjuice i mindst 30 minutter.
Fordel hasselnødderne på en bageplade beklædt med bagepapir, og rist dem i ovnen i 10 minutter. Gnid skallen af med et viskestykke, og hak nødderne fint.
Hak mælkechokoladen, smelt den over vandbad, og rør den sammen med hasselnødderne. Køl hasselnøddeblandingen ned til 28°, og hæld den på sprøjtepose.
Hak den mørke chokolade, og smelt ⅔ af den over vandbad, til den er ca. 45° varm. Fjern skålen med den smeltede chokolade fra varmen, og hæld den resterende ⅓ i. Rør rundt, til al chokoladen er smeltet og har en temperatur på omkring 31-32°. Hæld den mørke chokolade i små forme, bank dem i bordet med det samme, og vend dem på hovedet, så overskydende chokolade forsvinder. Lad chokoladen sætte sig.
Fyld 1 rosin i hver form, og sprøjt hasselnøddeblanding ovenpå, til formene er ¾ fulde. Bank formene mod bordet for at fordele indholdet godt. Dæk det hele med mørk tempereret chokolade, og sæt chokoladerne på køl i 30 minutter.
Slå forsigtigt chokoladerne ud af formene, og drys med flormelis inden servering.

Tip!

Du kan også lave chokoladerne i andre former end pyramider.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Powered by Froala Editor

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar