Fyldte schnitzler med lun bønnesalat
14. august 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: Henrik Freek
Fyld schnitzlerne med mozzarella og krydderurter. Bønnesalaten får en skarp smag fra sennepspulver. Hvis du ikke har det derhjemme, kan du erstatte det med dijonsennep.
Bemærk
Udblødning, hvide bønner: 1 døgn.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl persille. Sæt bønnerne i blød i rigeligt koldt vand i 1 døgn. Kog dem herefter møre i nyt vand tilsat salt og halvdelen af persillen, ca. 1 time. Hæld vandet fra, og køl dem af.
Skyl og nip de friske grønne bønner. Kog dem i 2-3 minutter i letsaltet vand. Køl dem af i koldt vand, og lad dem dryppe af. Skær dem i mindre stykker.
Skyl tomater, og skær dem i halve. Rens forårsløg, og skær dem i skiver. Hak resten af persillen.
Varm olie op på en stor pande. Steg hvide bønner og forårsløg i 2 minutter. Tilsæt tomater og grønne bønner. Dryp med eddike, og drys sennepspulver over. Varm det godt igennem, og smag til med salt, peber og persille.
Dup kødet tørt, og bank skiverne helt flade. Halvér dem på langs. Læg en tynd skive mozzarellaost, lidt rosmarin og salt og peber på hver skive. Fold kødet sammen omkring fyldet.
Steg schnitzlerne i 2 minutter på hver side i lidt olie på en pande. Servér med den varme eller lune bønnesalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk