Fyldte rødspættefileter med parmaskinke
6. juli 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Vil du gøre rødspættefileterne mere spændende, kan du fylde dem med lækker fennikelcreme og rulle dem sammen med parmaskinke. Servér gerne med kogte kartofler og en grøn salat.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Skyl æble, fennikel og dild, og hak det fint. Skyl limefrugten, og riv skallen fint.
Rør æble, fennikel, dild, limeskal, friskpresset limesaft, flødeost, salt og peber sammen i en skål med en ske.
Læg rødspættefileterne på et skærebræt med skindsiden opad.
Læg en skefuld fyld på midten af hver filet. Rul dem sammen.
Rul en skive parmaskinke rundt om hver fiskrulle. Placér fisken i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk