Fyldte portobellosvampe med tomater og basilikum
29. september 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Portobellosvampe er nærmest designede til at vende på hovedet og fylde med lækker topping. Her får de smag af basilikum og soltørrede tomater.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og rens svampene. Pensl dem med olie.
Skyl tomaterne, og hak dem.
Skyl og pluk basilikumbladene, og fordel tomater og basilikum i svampene.
Krydr med salt og peber.
Grill svampene på en grill eller en grillpande i 5 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk