Fyldte portobellosvampe med tomater og basilikum

29. september 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Portobellosvampe er nærmest designede til at vende på hovedet og fylde med lækker topping. Her får de smag af basilikum og soltørrede tomater.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og rens svampene. Pensl dem med olie.
Skyl tomaterne, og hak dem.
Skyl og pluk basilikumbladene, og fordel tomater og basilikum i svampene.
Krydr med salt og peber.
Grill svampene på en grill eller en grillpande i 5 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar