Fyldte portobellosvampe med bønnesalat

Med disse fyldte portobellosvampe vil ingen savne kødet! Servér dem med en fyldig salat af sorte bønner, der også fylder godt i maven.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220°. Bræk stokken af svampene, og hak dem fint. Rør dem sammen med flødeost og grøn pesto i en skål.
Fyld flødeostcremen i portobellosvampene, og placér dem i et ovnfast fad. Riv parmesan over, og bag svampene i ovnen i 25 minutter, til overfladen er gylden.
Skyl de sorte bønner i en sigte, og lad dem dryppe af. Skyl og hak spinat, og bland det med de sorte bønner på et serveringsfad.
Hæld olie og balsamico over, krydr med salt og peber, og vend rundt.
Rist græskarkernerne på en tør pande. Hak basilikum groft. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Lav tynde flager af parmesan med en kniv eller en kartoffelskræller. Dræn oliven.
Vend græskarkerner, basilikum, parmesanflager, avocado og oliven i salaten, og servér med fyldte portobellosvampe.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
16. august 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar