Fyldte portobellosvampe med bønnesalat
16. august 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Med disse fyldte portobellosvampe vil ingen savne kødet! Servér dem med en fyldig salat af sorte bønner, der også fylder godt i maven.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220°. Bræk stokken af svampene, og hak dem fint. Rør dem sammen med flødeost og grøn pesto i en skål.
Fyld flødeostcremen i portobellosvampene, og placér dem i et ovnfast fad. Riv parmesan over, og bag svampene i ovnen i 25 minutter, til overfladen er gylden.
Skyl de sorte bønner i en sigte, og lad dem dryppe af. Skyl og hak spinat, og bland det med de sorte bønner på et serveringsfad.
Hæld olie og balsamico over, krydr med salt og peber, og vend rundt.
Rist græskarkernerne på en tør pande. Hak basilikum groft. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Lav tynde flager af parmesan med en kniv eller en kartoffelskræller. Dræn oliven.
Vend græskarkerner, basilikum, parmesanflager, avocado og oliven i salaten, og servér med fyldte portobellosvampe.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Vegetarisk portobelloburger