Fyldte peberfrugter med soltørrede tomater og feta
5. juni 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Farsen røres med soltørrede tomater og feta, der har en salt smag, så husk at spare lidt på mængden af tilsat salt.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skyl og halvér peberfrugterne på langs, og fjern kernerne. Læg peberfrugterne i et ovnfast fad.
Pil og hak løg og hvidløg fint. Dræn de soltørrede tomater, og hak dem. Skyl og hak basilikum. Rist pinjekernerne let på en tør pande. Rør en fars af kød, løg, hvidløg, tomatpuré, soltørrede tomater, basilikum og pinjekerner. Smuldr fetaen groft, og rør det i farsen.
Fordel farsen i de halve peberfrugter, og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter, til kødet er gennemstegt. Servér med rucola og groft flute.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk