Annonce

Fyldte peberfrugter med quinoa, majs og sorte bønner

1. april 2019 af Annonce.

Foto: Annonce

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl peberfrugter, halvér dem, og fjern forsigtigt kernerne i midten, så du bevarer frugtens form.
Bag peberfrugterne i et ovnfast fad med bouillon i 15 minutter, til de er en anelse møre.
Dræn bønnerne, skyl dem i koldt vand i en sigte, og dryp af. Dræn majs. Rens og snit forårsløg fint. Pil og hak rødløg. Skyl og hak tomater i små tern. Riv skallen, og pres saften af limefrugten.
Bland quinoa, bønner, majs, forårsløg, rødløg og tomat i en skål sammen med salsa, limeskal og -saft, og smag til med salt og peber.
Fordel fyldet i peberfrugterne, og top med små mozzarellakugler. Bag peberfrugterne i yderligere ca. 10 minutter, til osten begynder at smelte, og servér med groft brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar