Fyldte peberfrugter med quinoa, majs og sorte bønner
(5)
Fyldte peberfrugter med quinoa, majs og sorte bønner
Bagte peberfrugter er for mange en velkendt barndomsklassiker, der for alvor hittede i 80’erne. Det er en skøn retroret, som kan varieres på mange måder. De bagte peberfrugter går forrygende som tilbehør, men kan med fordel også spises som et måltid i sig selv, evt. med salat eller et godt stykke brød til. Desuden er det en sund ret, hvor vegetarer også snildt kan være med.
Naturlig sødme med Bonduelle
Få det bedste frem i dine bagte peberfrugter ved at tilsætte Bonduelle Majs. Majsene tilføjer quinoa-blandingen en naturlig sødme, der kan nydes med god samvittighed, da de hverken er tilsat sukker eller indeholder pesticiderester. Sødmen giver et herligt modspil til det salte køkken, og derved opnår retten en hel del umami. Desuden bidrager majsene med en smuk og appetitlig farve, som pynter i enhver ret og bringer forårsfornemmelser frem. Bonduelle Majs fås i praktiske små dåser, så du altid har den rette mængde ved hånden og derved også undgår madspild. Foretrækker du Bonduelles økologiske eller usaltede majs, kan de med fordel også bruges i denne opskrift.
Konkurrence
Kan du gætte hvilken ret, ingredienserne på billedet bliver til? Deltag i konkurrencen om at vinde en kurv fyldt med lækre produkter fra Bonduellle til en samlet værdi af 350 kr.. Konkurrencen foregår på vores facebookside netop nu, så klik på billedet og kom videre til konkurrencen.