Annonce

Fyldte peberfrugter med quinoa, majs og sorte bønner

Fyldte peberfrugter med quinoa, majs og sorte bønner

Bagte peberfrugter er for mange en velkendt barndomsklassiker, der for alvor hittede i 80’erne. Det er en skøn retroret, som kan varieres på mange måder. De bagte peberfrugter går forrygende som tilbehør, men kan med fordel også spises som et måltid i sig selv, evt. med salat eller et godt stykke brød til. Desuden er det en sund ret, hvor vegetarer også snildt kan være med.




Naturlig sødme med Bonduelle

Få det bedste frem i dine bagte peberfrugter ved at tilsætte Bonduelle Majs. Majsene tilføjer quinoa-blandingen en naturlig sødme, der kan nydes med god samvittighed, da de hverken er tilsat sukker eller indeholder pesticiderester. Sødmen giver et herligt modspil til det salte køkken, og derved opnår retten en hel del umami. Desuden bidrager majsene med en smuk og appetitlig farve, som pynter i enhver ret og bringer forårsfornemmelser frem. Bonduelle Majs fås i praktiske små dåser, så du altid har den rette mængde ved hånden og derved også undgår madspild. Foretrækker du Bonduelles økologiske eller usaltede majs, kan de med fordel også bruges i denne opskrift. 


Konkurrence

Kan du gætte hvilken ret, ingredienserne på billedet bliver til? Deltag i konkurrencen om at vinde en kurv fyldt med lækre produkter fra Bonduellle til en samlet værdi af 350 kr.. Konkurrencen foregår på vores facebookside netop nu, så klik på billedet og kom videre til konkurrencen.


Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl peberfrugter, halvér dem, og fjern forsigtigt kernerne i midten, så du bevarer frugtens form.
Bag peberfrugterne i et ovnfast fad med bouillon i 15 minutter, til de er en anelse møre.
Dræn bønnerne, skyl dem i koldt vand i en sigte, og dryp af. Dræn majs. Rens og snit forårsløg fint. Pil og hak rødløg. Skyl og hak tomater i små tern. Riv skallen, og pres saften af limefrugten.
Bland quinoa, bønner, majs, forårsløg, rødløg og tomat i en skål sammen med salsa, limeskal og -saft, og smag til med salt og peber.
Fordel fyldet i peberfrugterne, og top med små mozzarellakugler. Bag peberfrugterne i yderligere ca. 10 minutter, til osten begynder at smelte, og servér med groft brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. april 2019 af Annonce.

Foto: Annonce

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar