Fyldte peberfrugter med oksekød

4. august 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Mexicansk inspirerede fyldte pebre med oksekød og kidneybønner og toppet med cheddarost – de er svære ikke at holde af.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær toppen af pebrene på langs, og fjern kernerne.
Svits oksekød i lidt olie, og krydr med tacokrydderi.
Tilsæt hakkede tomater og bouillon, og lad det simre i 3 minutter.
Bland det med kidneybønner, og krydr med salt og peber.
Tænd ovnen på 200°, cirka 10 minutter før den skal bruges.
Fordel fyldet i pebrene, og drys med cheddar.
Bag de fyldte pebre i den opvarmede ovn i cirka 20 minutter, drys eventuelt med bredbladet persille, og servér med brød.

Tip!

Man kan i dag også få mange andre bønner på dåse, for eksempel butterbeans, cannellini-bønner og sorte bønner. Tørrede bønner, man selv lægger i blød og koger i letsaltet vand, vil have mere smag, men dåsevarianterne er et godt og nemt alternativ.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar