Fyldte peberfrugter med oksekød
4. august 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Mexicansk inspirerede fyldte pebre med oksekød og kidneybønner og toppet med cheddarost – de er svære ikke at holde af.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær toppen af pebrene på langs, og fjern kernerne.
Svits oksekød i lidt olie, og krydr med tacokrydderi.
Tilsæt hakkede tomater og bouillon, og lad det simre i 3 minutter.
Bland det med kidneybønner, og krydr med salt og peber.
Tænd ovnen på 200°, cirka 10 minutter før den skal bruges.
Fordel fyldet i pebrene, og drys med cheddar.
Bag de fyldte pebre i den opvarmede ovn i cirka 20 minutter, drys eventuelt med bredbladet persille, og servér med brød.
Tip!
Man kan i dag også få mange andre bønner på dåse, for eksempel butterbeans, cannellini-bønner og sorte bønner. Tørrede bønner, man selv lægger i blød og koger i letsaltet vand, vil have mere smag, men dåsevarianterne er et godt og nemt alternativ.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk