Fyldte peberfrugter med bulgursalat
16. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Hakket lammekød, feta og krydderier giver de fyldte peberfrugter smag af Grækenland. Servér med en fyldig bulgursalat med friske krydderurter og oliven.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Halvér peberfrugterne på langs, og fjern kernerne. Læg peberfrugterne i et ovnfad. Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyl og hak mynte og persille fint.
Rør en fars af kød, løg, hvidløg, krydderurter, tørrede krydderier, pinjekerner, salt og peber. Smuldr fetaen groft, og rør den i farsen. Fordel farsen i de halve peberfrugter, og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter, til kødet er gennemstegt.
Kog bulgur efter anvisningen på pakken, og hæld den i en skål.
Pres saften af citronen. Rør citronsaft og olie i. Skyl og hak persille og mynte fint, og tilsæt det. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft.
Vend rødløg, mandler og oliven i bulgursalaten, og servér til de fyldte peberfrugter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk