Fyldte pandekager med champignoner
17. januar 2022
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
1 + 1 bliver 3, når du kombinerer hjemmebagte pandekager med smørstegte champignoner. Hold dig til champignoner, eller gå amok i grøntafdelingens svampeafdeling, når du skal købe ind til denne opskrift.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl kikærterne, og lad dem dryppe af. Blend kikærter og mælk sammen i en blender, og hæld dejen i en skål.
Tilsæt mel og salt i skålen, og pisk dejen sammen med et piskeris.
Tilsæt æggene, og pisk dejen sammen. Steg pandekagerne gyldne i smør.
Pil og hak løget. Knus enebærrene i en morter. Steg løg og enebær bløde i smør på en pande.
Rens og skyl champignonerne. Skær dem i kvarter, og steg dem på panden i 5 minutter.
Skyl spinaten, og tilsæt den i panden. Steg i 1-2 minutter, så spinaten falder lidt sammen.
Krydr blandingen med salt og peber, og fordel den i pandekagerne.
Skyl persillen, og hak den. Drys persille over pandekagerne. Afslut med at rive frisk parmesan over fyldet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk