Fyldte pandekager med champignoner

17. januar 2022 af .

Foto: Peter Kam

1 + 1 bliver 3, når du kombinerer hjemmebagte pandekager med smørstegte champignoner. Hold dig til champignoner, eller gå amok i grøntafdelingens svampeafdeling, når du skal købe ind til denne opskrift.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl kikærterne, og lad dem dryppe af. Blend kikærter og mælk sammen i en blender, og hæld dejen i en skål.
Tilsæt mel og salt i skålen, og pisk dejen sammen med et piskeris.
Tilsæt æggene, og pisk dejen sammen. Steg pandekagerne gyldne i smør.
Pil og hak løget. Knus enebærrene i en morter. Steg løg og enebær bløde i smør på en pande.
Rens og skyl champignonerne. Skær dem i kvarter, og steg dem på panden i 5 minutter.
Skyl spinaten, og tilsæt den i panden. Steg i 1-2 minutter, så spinaten falder lidt sammen.
Krydr blandingen med salt og peber, og fordel den i pandekagerne.
Skyl persillen, og hak den. Drys persille over pandekagerne. Afslut med at rive frisk parmesan over fyldet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar