Fyldte løgringe i airfryer
13. januar 2023
af
Peter Friehling.
Foto: David Bering / Montgomery
De her fyldte løgringe er en rigtig all in one-snack. Den er lavet i airfryer, så selvom den har en rigtig amerikansk friture-følelse, så er den knapt så fedtet men helt lige så lækker som den lyder!
Bemærk
Opskriften er fra Airfryer kogebogen af Peter Friehling, Forlaget Turbine (2022)
Ingredienser
Udstyr
Udstyr
Airfryer
Sådan gør du
Rør det hakkede oksekød sammen med chilisovs og salt til en fars. Skær løget i 2-3 cm tykke skiver. Del forsigtigt ringene fra hinanden, så du har 4 store, hele løgringe.
Fyld løgringene med farsen, hvor du lægger et ostestykke midt i farsen. Osten mo godt være nogle tykt skårne skiver (1 x 3 x 3 cm)
Panér det hele i mel, æg og rasp. Spray med olie, og tilbered i 12 minutter ved 200°C, til raspen har fået farve.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Find en guide til airfryer med skemaer til tid- og temperaturkonvertering fra almindelig ovn her: Guide til airfryer.
