Fyldte laksefileter med tigerrejer og spinat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Fyldte laksefileter er en super lækker måde at spise fisk på! Servér med en grov kartoffelmos for et mættende aftensmåltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær en lomme i siden på hver laksefilet. Pil rejerne, og fjern tarmstrengen.
Skyl og tør spinaten. Pil og hak løg og hvidløg fint, og steg dem i lidt olie på en pande. Tilsæt rejer og herefter spinat, og lad det stege med. Krydr med salt og peber.
Fordel fyldet i lommen på laksefileterne. Gem det overskydende fyld til servering. Steg laksefileterne på skindsiden i olie. Dæk med bagepapir, og lad dem stege færdig ved svag varme i 10 minutter.
Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i vand. Mos dem med olivenolie.
Rens og snit forårsløg. Hak purløg fint. Riv skallen af citronen. Vend det hele i mosen, og smag til med salt og peber. Pynt retten med fintsnittet fennikel og fennikeltop.
Tip!
Måske kan du ikke få plads til alt fyldet i laksefileterne. Så serverer du det bare ved siden af i en skål.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk