Fyldte laksefileter med tigerrejer og spinat

Fyldte laksefileter er en super lækker måde at spise fisk på! Servér med en grov kartoffelmos for et mættende aftensmåltid.

Fyldte laksefileter med tigerrejer og spinat
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
ferske laksefileter med skind
4
tigerrejer med skal
16
frisk babyspinat
200 g
skalotteløg
1
hvidløg
2 fed
smagsneutral olie til stegning
1 spsk.
salt
peber

Grov mos

bagekartofler
4
olivenolie
2 spsk.
forårsløg
2
purløg
½ bundter
usprøjtet citroner
1
salt
peber

Pynt

fennikler
½

Sådan gør du

Skær en lomme i siden på hver laksefilet. Pil rejerne, og fjern tarmstrengen.
Skyl og tør spinaten. Pil og hak løg og hvidløg fint, og steg dem i lidt olie på en pande. Tilsæt rejer og herefter spinat, og lad det stege med. Krydr med salt og peber.
Fordel fyldet i lommen på laksefileterne. Gem det overskydende fyld til servering. Steg laksefileterne på skindsiden i olie. Dæk med bagepapir, og lad dem stege færdig ved svag varme i 10 minutter.

Grov mos

Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i vand. Mos dem med olivenolie.
Rens og snit forårsløg. Hak purløg fint. Riv skallen af citronen. Vend det hele i mosen, og smag til med salt og peber. Pynt retten med fintsnittet fennikel og fennikeltop.

Tip!

Måske kan du ikke få plads til alt fyldet i laksefileterne. Så serverer du det bare ved siden af i en skål.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'