Fyldte laksefileter med tigerrejer og spinat

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Fyldte laksefileter er en super lækker måde at spise fisk på! Servér med en grov kartoffelmos for et mættende aftensmåltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær en lomme i siden på hver laksefilet. Pil rejerne, og fjern tarmstrengen.
Skyl og tør spinaten. Pil og hak løg og hvidløg fint, og steg dem i lidt olie på en pande. Tilsæt rejer og herefter spinat, og lad det stege med. Krydr med salt og peber.
Fordel fyldet i lommen på laksefileterne. Gem det overskydende fyld til servering. Steg laksefileterne på skindsiden i olie. Dæk med bagepapir, og lad dem stege færdig ved svag varme i 10 minutter.
Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i vand. Mos dem med olivenolie.
Rens og snit forårsløg. Hak purløg fint. Riv skallen af citronen. Vend det hele i mosen, og smag til med salt og peber. Pynt retten med fintsnittet fennikel og fennikeltop.

Tip!

Måske kan du ikke få plads til alt fyldet i laksefileterne. Så serverer du det bare ved siden af i en skål.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar