Fyldte laksefileter med tigerrejer og spinat
Fyldte laksefileter er en super lækker måde at spise fisk på! Servér med en grov kartoffelmos for et mættende aftensmåltid.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- ferske laksefileter med skind
- 4
- tigerrejer med skal
- 16
- frisk babyspinat
- 200 g
- skalotteløg
- 1
- hvidløg
- 2 fed
- smagsneutral olie til stegning
- 1 spsk.
- salt
- peber
Grov mos
- bagekartofler
- 4
- olivenolie
- 2 spsk.
- forårsløg
- 2
- purløg
- ½ bundter
- usprøjtet citroner
- 1
- salt
- peber
Pynt
- fennikler
- ½
Sådan gør du
Skær en lomme i siden på hver laksefilet. Pil rejerne, og fjern tarmstrengen.
Skyl og tør spinaten. Pil og hak løg og hvidløg fint, og steg dem i lidt olie på en pande. Tilsæt rejer og herefter spinat, og lad det stege med. Krydr med salt og peber.
Fordel fyldet i lommen på laksefileterne. Gem det overskydende fyld til servering. Steg laksefileterne på skindsiden i olie. Dæk med bagepapir, og lad dem stege færdig ved svag varme i 10 minutter.
Grov mos
Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i vand. Mos dem med olivenolie.
Rens og snit forårsløg. Hak purløg fint. Riv skallen af citronen. Vend det hele i mosen, og smag til med salt og peber. Pynt retten med fintsnittet fennikel og fennikeltop.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner