Fyldte koteletter med kartoffeltern
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Saftige koteletter fyldt med parmaskinke, abrikoser og lækre krydderier.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær en lomme ind fra siden på hver kotelet. Hak salvie, hvidløg, parmaskinke og abrikoser, bland det sammen, og læg det ind i lommen på koteletterne. Luk hullet med en kødnål.
Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern på 1 x 1 cm. Hak salvie. Steg kartofler og salvie i olie på en pande i 5 minutter.
Læg kartofler og salvie i en bradepande beklædt med bagepapir, og krydr med salt og peber. Steg dem i en 180º varm ovn i 10 minutter, eller til de er møre.
Steg koteletterne i olie på en pande, til de er brune på begge sider, og læg dem herefter oven på kartoflerne i bradepanden.
Steg kartoffeltern og koteletter i ovnen i yderligere 15 minutter, eller til kartoflerne er møre. Servér evt. med en grøn salat eller dampede grønne bønner til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk