Fyldte koteletter med kartoffeltern

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Saftige koteletter fyldt med parmaskinke, abrikoser og lækre krydderier.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær en lomme ind fra siden på hver kotelet. Hak salvie, hvidløg, parmaskinke og abrikoser, bland det sammen, og læg det ind i lommen på koteletterne. Luk hullet med en kødnål.
Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern på 1 x 1 cm. Hak salvie. Steg kartofler og salvie i olie på en pande i 5 minutter.
Læg kartofler og salvie i en bradepande beklædt med bagepapir, og krydr med salt og peber. Steg dem i en 180º varm ovn i 10 minutter, eller til de er møre.
Steg koteletterne i olie på en pande, til de er brune på begge sider, og læg dem herefter oven på kartoflerne i bradepanden.
Steg kartoffeltern og koteletter i ovnen i yderligere 15 minutter, eller til kartoflerne er møre. Servér evt. med en grøn salat eller dampede grønne bønner til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar