Fyldte kartofler med cheddar, bacon og purløg
14. juni 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
De fyldte kartofler er perfekte at servere som tilbehør til alle former for kød eller som en lækker snack til en uformel tv-dinner.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne godt, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand. Lad dem køle en smule af, og skær dem i halve på langs.
Skrab lidt af indmaden ud af kartoflerne med en teske. Mos kartoffelindmaden sammen med smør og revet cheddar i en skål, og krydr med rosmarin, salt og peber.
Tænd ovnen på 200°. Læg kartoffelfyldet tilbage i de halve kartofler, og fordel de fyldte kartofler i en bradepande med bagepapir.
Bag dem i ovnen i 20 minutter, til de er let gyldne.
Steg bacon sprødt på en varm og tør pande, afdryp, og hak den fint. Servér de fyldte kartofler med cremefraiche, bacon og klippet purløg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk