Fyldte kartofler med cheddar, bacon og purløg

De fyldte kartofler er perfekte at servere som tilbehør til alle former for kød eller som en lækker snack til en uformel tv-dinner.

Fyldte kartofler med cheddar, bacon og purløg
0-30 min.

(0)

14. juni 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Peter Kam

Ingredienser

personer

Fyldte kartofler

mindre kartofler
10
smør
25 g
revet cheddar
100 g
tørret rosmarin
1 tsk.
salt og peber

Topping

bacon
150 g
cremefraiche 18 %
1 dl
purløg
1 potter

Sådan gør du

Fyldte kartofler

Skrub kartoflerne godt, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand. Lad dem køle en smule af, og skær dem i halve på langs.
Skrab lidt af indmaden ud af kartoflerne med en teske. Mos kartoffelindmaden sammen med smør og revet cheddar i en skål, og krydr med rosmarin, salt og peber.
Tænd ovnen på 200°. Læg kartoffelfyldet tilbage i de halve kartofler, og fordel de fyldte kartofler i en bradepande med bagepapir.
Bag dem i ovnen i 20 minutter, til de er let gyldne.

Topping

Steg bacon sprødt på en varm og tør pande, afdryp, og hak den fint. Servér de fyldte kartofler med cremefraiche, bacon og klippet purløg.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'