Fyldte fladbrød med lam, spinat og feta
26. juni 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Disse fyldte fladbrød er en snydeudgave af gozleme, et tyrkisk brød, der fyldes med kød og grøntsager. Her springer du over, hvor gærdet er lavest, ved at bruge købte fladbrød i stedet for at bage dine egne.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør alle ingredienserne sammen, og smag til.
Pil og hak løg og hvidløg fint. Steg løg og hvidløg i olivenolie i en gryde. Tilsæt lammekød og krydderier, og brun kødet godt. Skyl spinat, og vend den i gryden, til den falder sammen.
Fordel lammesaucen på den ene halvdel af hvert fladbrød. Smuldr feta over, og fold fladbrødet sammen på midten.
Steg de fyldte fladbrød gyldne på hver side i olivenolie på en stor pande.
Skær de fyldte fladbrød i trekanter, og servér dem med yoghurtdressing, citronskiver og evt. en grøn salat.
Tip!
Kan du ikke skaffe fladbrød, kan du bruge tortillapandekager, men det giver ikke samme autentiske resultat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på hjemmelavede fladbrød