Fyldte æg med tunmousse og lakserogn
29. juni 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Gør lidt ekstra ud af frokosten med æg, der er fyldt med hjemmelavet tunmousse og lakserogn. Servér dem f.eks. på buffeten til påske eller julefrokosten.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog æggene i en gryde med vand i 6-8 minutter, hvis du ikke har kogte æg tilovers fra en anden dag.
Pil og halvér æggene. Dræn tunen for vand.
Pil forsigtigt æggeblommerne ud, og rør dem sammen med tun, citronsaft, yoghurt og hakkede krydderurter med en gaffel i en skål.
Smag til med salt og peber, og fordel blandingen i de halve æg.
Pynt med lidt kørvel og en smule lakserogn, og servér med groft brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Vil du have opskriften på en klassisk tunmousse? Find den her!
Powered by Froala Editor