Fyldte æg med tunmousse og lakserogn

29. juni 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Gør lidt ekstra ud af frokosten med æg, der er fyldt med hjemmelavet tunmousse og lakserogn. Servér dem f.eks. på buffeten til påske eller julefrokosten.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog æggene i en gryde med vand i 6-8 minutter, hvis du ikke har kogte æg tilovers fra en anden dag.
Pil og halvér æggene. Dræn tunen for vand.
Pil forsigtigt æggeblommerne ud, og rør dem sammen med tun, citronsaft, yoghurt og hakkede krydderurter med en gaffel i en skål.
Smag til med salt og peber, og fordel blandingen i de halve æg.
Pynt med lidt kørvel og en smule lakserogn, og servér med groft brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar