Fyldte æg med avocadocreme og rejer

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Æg og rejer på en ny og grønnere måde. Perfekt som del af en påskefrokost eller forårsbuffet.

Ingredienser

Udstyr

en sprøjtepose med stjernetylle

Sådan gør du

Bring letsaltet vand i kog i en gryde. Læg forsigtigt æggene ned i vandet, og kog dem under låg i 10-12 minutter, til de er hårdkogte. Afkøl æggene, og pil dem.
Halvér æggene på langs, løft forsigtigt blommerne ud med en ske, og læg dem i en skål.
Halvér avocadoen, fjern stenen, og skrab avocadokødet ud. Blend æggeblommerne sammen med avocado og limesaft i en minihakker eller i en blender, og smag cremen til med salt og peber.
Fyld avocadocremen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt den i hullet på de halve æg, hvor æggeblommerne tidligere var. Alternativt kan du lægge avocadocremen i de halve æg med en ske.
Anret de fyldte æg på et fad sammen med rejer, brøndkarse og limefrugt skåret både. Drys med tørrede chiliflager.

Tip!

Hvis du vil lave en billigere udgave af cremen, kan du i stedet for avocado blende æggeblommerne med lidt mayonnaise og krydderier eller fx karse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar