Fyldt svinemørbrad og hvedekernesalat med asparges
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Det lyse kød bliver ekstra lækkert med den kraftige smag fra feta og soltørrede tomater.
Ingredienser
Udstyr
kødsnor
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Puds mørbraden fri for sener, og skær en dyb lomme i den på langs.
Skær soltørrede tomater og feta i små stykker. Skyl og nip persillen. Hak persillebladene fint (gem halvdelen til salaten). Bland feta, tomat og persille, og fyld blandingen i mørbraden.
Pak mørbraden ind i parmaskinke, og snør kødsnor omkring. Læg mørbraden i en bradepande. Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Steg mørbraden i ovnen i ca. 20 minutter. Fjern kødsnoren.
Kog hvedekernerne i letsaltet vand i 30-35 minutter, til de er møre.
Bræk den nederste, træede ende af aspargesene, og flæk hver asparges på langs. Steg dem på en (grill)pande. Vend de stegte asparges med kogte hvedekerner, hakket persille, olie og balsamico.
Smag til med salt og peber. Servér som tilbehør til mørbraden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk