Fyldt kyllingebryst og perlebygsalat
16. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Kyllingekødet bliver med garanti saftigt, når fileterne fyldes med flødeost, svampe og soltørrede tomater. Servér med en fyldig perlebygsalat til!
Ingredienser
Udstyr
tandstikkere
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175° varmluft.
Rens champignoner, og hak dem fint. Afdryp og hak de soltørrede tomater fint. Pil og pres hvidløg, og hak basilikumbladene fint. Rør champignoner, soltørrede tomater, hvidløg og basilikum sammen med flødeosten, og smag til med salt og peber.
Skær forsigtigt en lomme i kyllingebrystfileterne på langs. Fyld 1 stor spsk. af flødeostblandingen i hver lomme. Vikl serranoskinke om kyllingebrystfileterne, og brug tandstikkere til at lukke lommerne.
Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gennemstegte, og serranoskinken er sprød.
Tag vindruerne af stilkene, og placér vindruerne i et ovnfast fad. Vend dem i olie, og drys med salt. Sæt fadet i ovnen sammen med kyllingebrysterne i 20 minutter, til druerne er gyldne og rynkede.
Kog perlebyggen efter anvisningen på pakken. Skyl og snit palmekålen i helt tynde bånd, og bland dem i perlebyggen. Rist valnødderne på en tør pande, og hak dem groft.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til. Bland den i perlebygsalaten.
Top perlebygsalaten med bagte vindruer og valnøddekerner, og servér til de fyldte kyllingebrystfileter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk