Fyldt kyllingebryst og perlebygsalat

16. juli 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Kyllingekødet bliver med garanti saftigt, når fileterne fyldes med flødeost, svampe og soltørrede tomater. Servér med en fyldig perlebygsalat til!

Ingredienser

Udstyr

tandstikkere

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175° varmluft.
Rens champignoner, og hak dem fint. Afdryp og hak de soltørrede tomater fint. Pil og pres hvidløg, og hak basilikumbladene fint. Rør champignoner, soltørrede tomater, hvidløg og basilikum sammen med flødeosten, og smag til med salt og peber.
Skær forsigtigt en lomme i kyllingebrystfileterne på langs. Fyld 1 stor spsk. af flødeostblandingen i hver lomme. Vikl serranoskinke om kyllingebrystfileterne, og brug tandstikkere til at lukke lommerne.
Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gennemstegte, og serranoskinken er sprød.
Tag vindruerne af stilkene, og placér vindruerne i et ovnfast fad. Vend dem i olie, og drys med salt. Sæt fadet i ovnen sammen med kyllingebrysterne i 20 minutter, til druerne er gyldne og rynkede.
Kog perlebyggen efter anvisningen på pakken. Skyl og snit palmekålen i helt tynde bånd, og bland dem i perlebyggen. Rist valnødderne på en tør pande, og hak dem groft.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til. Bland den i perlebygsalaten.
Top perlebygsalaten med bagte vindruer og valnøddekerner, og servér til de fyldte kyllingebrystfileter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar