Fyldt chokolade med mandelknas og Amaretto

De lyse chokolader gemmer på en lækker overraskelse i midten i form af hvid chokolade rørt med mandelknas og Amaretto.

Fyldt chokolade med mandelknas og Amaretto
31-60 min.

(0)

January 3, 2022 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Køletid: Ca. 2 timer og 15 minutter.

Ingredienser

stk.

Udstyr

Udstyr

  • Chokoladeforme

Sådan gør du

Tip!

Når den ønskede temperatur er nået, tages skålen af varmen, og så er det vigtigt at bevare temperaturen – pak f.eks. skålen ind i et håndklæde. Når temperaturen falder til laveste arbejdstemperatur, skal du stille skålen tilbage i vandbadet og hæve temperaturen under omrøring. Overskrides den maksimale arbejdstemperatur, må du starte forfra med temperering.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'