Fyldt aubergine med bulgursalat

Drøm dig til Mellemøsten med bagt aubergine fyldt med en mættende salat af bulgur, tomat og urter. Top med mynteyoghurt og granatæble, og så er der serveret.

Fyldt aubergine med bulgursalat
31-60 min.

(0)

November 12, 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Za’atar er et blandingskrydderi fra Mellemøsten bestående af bl.a. oregano, timian, sumak, sesam og salt. Du kan købe det hos etniske grønthandlere eller lave det selv. Opbevar blandingen i et syltetøjsglas med tætsluttende låg. Du kan også bruge za'atar til at krydre grillet kød, fjerkræ, laks, brød og grøntsager – eller som topping på hummus.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'