Fuldkornstærte med grøntsagsruller

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

En smadderflot og farverig tærte lavet på fuldkornsdej og masser af grøntsager, så mæthedsfornemmelsen er helt i top.

Ingredienser

Udstyr

en rund tærteform, diameter 24 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 185°. Fordel tærtedejen i tærteformen. Skyl squash, og skræl gulerødder og rødbeder.
Pisk ricotta, æg, finthakket purløg, salt og peber sammen til en ensartet masse, og hæld det i tærtebunden.
Lav lange bånd af grøntsagerne med en kartoffelskræller, og rul båndene stramt sammen til små grøntsagsruller.
Sæt rullerne i tærten, efterhånden som de bliver færdige – start fra siderne, og arbejd dig ind mod midten af tærten.
Pensl toppen af grøntsagsrullerne med olivenolie, drys med salt og peber, og bag tærten i ovnen i ca. 25 minutter, til den er fast og gylden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar