Fuldkornspizza med friske tomater
Kombinationen af det bagte pizzafyld og de friske tomater er en smag for guder, men du kan også sagtens lade tomaterne bage med i ovnen, evt. bare de sidste par minutter.
![Fuldkornspizza med friske tomater](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/fuldkornspizza-med-friske-tomater_5189.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.524910452621296&fp-y=0.39404296875&fp-z=1.155379984951091)
0-30 min.
(0)
November 2, 2018 af Inge SkovdalFoto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
Bemærk:Hævetid: 1 time (eller natten over).
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner