Fuldkornspaneret rødspætte med smørdampet spidskål

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Giv de klassiske panerede rødspætter et sprødt fuldkorns-tvist og lidt ekstra grønt tilbehør.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre.
Rens rødspætterne.
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken, og bland mel, salt og peber i en anden tallerken. Vend først rødspætterne i æg og herefter i mel.
Steg dem i smør og/eller olie på en pande i ca. 4 minutter på hver side, til de er flot gyldne.
Bring smør og vand i kog i en gryde, så smørret smelter. Skyl spidskålen, skær den i kvarte, og lad den koge i gryden under låg i ca. 5 minutter, til den er akkurat mør.
Krydr med salt og peber, og servér med rødspætter, citronbåde, dild og nye kartofler med smør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar