Fuldkornslasagne med squash
20. april 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Læg en supernem og saftig fuldkornslasagne sammen af kødsauce, squash, gulerødder, fuldkornspasta og mozzarella. De ekstra grøntsager giver så meget saft og kraft, at du kan undvære den lidt besværlige ostesauce.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Skær squash og gulerødder i tynde skiver på den lange led.
Svits kødet i olie i en gryde ved god varme. Tilsæt hakket løg og hvidløg, og svits endnu et par minutter.
Tilsæt oregano og tomatpuré, og steg ½ minut.
Tilsæt bouillon og hakkede tomater, kog 5 minutter, og smag til med salt og peber.
Læg lasagneplader, squash og gulerødder lagvis med kødsauce og lidt revet ost.
Slut af med ost, og bag lasagnen i ovnen i ca. 40 minutter.
Servér evt. en frisk grøn salat sammen med lasagnen.
Tip!
Drys evt. den færdige lasagne med friske basilikumblade eller oregano inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på lasagne