Fuldkornsbrød

Æltningen er afgørende for, hvor godt dit brød bliver. Når du bager med fuldkorn, er det desuden vigtigt, at dejen stadig er lidt klæg – så bliver brødet saftigt med en god krumme.

Fuldkornsbrød
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Hævetid: I alt 1 time og 30 minutter. Bagetid: 30-40 minutter.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Dejen kan også koldhæves. Så skal du halvere mængden af gær og bruge koldt vand. Dæk skålen med film, og lad dejen stå i køleskabet natten over. Lad den koldhævede dej stå lidt på køkkenbordet, inden den formes til brød, og lad brødet efterhæve i mindst 30 minutter, før det bages. Samme dej kan i øvrigt også formes til boller – portionen rækker til ca. 20 gode boller.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'