Fuldkorns-tacos med stegt fisk og grøntsager
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Du kan nemt bage dine egne tacos, og de smager meget bedre end dem, man køber færdige.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland mel og salt i en stor skål. Rør vand og olie i. Ælt dejen sammen på et meldrysset bord, til den er glat og smidig. Tilsæt evt. mere mel eller mere vand, hvis det er nødvendigt. Lad dejen hvile i 10-15 minutter.
Del dejen i mindre stykker (en portion med 275 g mel giver 8 stykker). Rul hvert stykke ud med en kagerulle i en cirkel på 15-20 cm i diameter.
Steg dejcirklerne i olie på en pande i 2 minutter på hver side, til de er gyldne. Hold dem varme, til de skal spises.
Pil rødløg, og skær det i tynde både. Snit spidskål fint, gerne på et mandolinjern. Rens snackpeberfrugterne, og skær dem i tynde strimler.
Anret grøntsagerne i små skåle. Anret jalapenos og yoghurt i skåle. Hak koriander. Skær limefrugter i både. Sæt det hele frem på bordet.
Skær fisken i mindre stykker, og drys med chiliflager. Steg dem i olie på en pande i 3 minutter ved høj varme.
Servér fisken direkte fra panden eller i en skål på bordet, så hver især ved bordet selv kan sammensætte tacos med fyld.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk