Fudge med snickers-smag
21. februar 2022
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Fudge er lidt ligesom blød karamel, men lidt mere cremet og helt sin egen. Prøv en fristende udgave med mørk chokolade og saltede peanuts, som leder tankerne hen på en snickers-chokoladebar.
Bemærk
Køletid: Mindst 3 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak peanuts groft.
Hak chokoladen, og hæld chokolade, peanutbutter og kondenseret mælk i en gryde. Smelt chokoladen i gryden på lav varme, imens du rører rundt.
Tilsæt smør, når chokoladen er smeltet. Vend halvdelen af peanutsene i gryden.
Læg bagepapir i et ovnfast fad, ca. 20 x 20 cm. Hæld fudgen i formen, og fordel den i et jævnt lag.
Drys resten af peanutsene og havsalt over fudgen.
Sæt fudgen i køleskabet i mindst 3 timer. Skær den i små firkanter, når den er blevet hård. Opbevar fudgen i køleskabet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på klassisk vaniljefudge