Fudge med pistacienødder og appelsin

15. marts 2021 af .

Foto: Peter Kam

Fudge er den perfekte kombination af trøfler og karameller. Denne variant er smagsat med pistacienødder og syrlig appelsin.

Bemærk
Køletid: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

1 form, ca. 15 x 15 cm

Sådan gør du

Skyl appelsinen, og riv skallen på den fine side af et rivejern.
Hak nødderne og chokoladen groft.
Kog piskefløde, sukker og sirup i en gryde. Rør rundt jævnligt. Kog blandingen, indtil den er ca. 124° – ca. 20 minutter.
Fjern gryden fra varmen, og tilsæt appelsinskal, chokolade og smør. Pisk blandingen med en elpisker i 3-5 minutter. Tilsæt nødderne, og vend dem i blandingen.
Hæld blandingen i en form med bagepapir, ca. 15 x 15 cm. Sæt formen i køleskabet, og lad den køle af i mindst 2 timer.
Skær fudgen i mindre stykker med en skarp kniv. Opbevar fudgen i køleskabet med bagepapir mellem stykkerne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar